Accesorii pentru calorifere

|

Accesorii pentru montarea caloriferelor clasice, verticale, orizontale sau cele de tip podea

 

Pentru a instala caloriferele într-un sistem de încălzire centralizat, vor fi necesare următoarele accesorii și instrumente:

 

Supape termostatice: Acestea reglează cantitatea de apă caldă care circulă prin calorifer.

Supape de închidere: Acestea permit întreruperea fluxului de apă către calorifer, fiind utile în cazul în care este necesară efectuarea unor reparații sau intervenții.

Detentori: Acești accesorii permit reglarea temperaturii apei care circulă prin calorifer, astfel încât să se obțină o temperatură optimă în încăpere.

Coturi, teuri, mufe și alte accesorii de legare: Acestea permit conectarea caloriferelor la țevile de încălzire centralizată, asigurând astfel circulația apei calde prin ele.

 

Este important să se ia în considerare și dimensiunea caloriferelor în raport cu dimensiunea încăperii, precum și numărul de calorifere necesare pentru a asigura o încălzire adecvată. De asemenea, este recomandat să se angajeze un instalator calificat pentru a instala corect caloriferele și accesoriile aferente.

 

Pe website-ul Calorifere.md găsiți tot ce aveți nevoie pentru instalarea a orice tip de calorifere: diafragma pentru radiator, kit 13 in 1 montaj radiator hidra, kit 7 in 1 montaj radiator, robinet cal axiali tur+retur+ cap termo, robinet cal colț, robinet cal dublu + cap termo, robinet calorifer colțar, robinet colțar tur pentru calorifer, robinet cu cap termostat, set radiator aluminiu, suport podea pentru radiator.

 

De asemenea, găsiți cuiere pentru radiatoarele design pentru antreu: set cuier radiator, cuier dublu alb (magnet), cuier crom (magnet), cuier negru.

 

Calorifele modern cu design unic pentru baie pot fi completate cu portprosop.

© Calorifere.md - Magazin de calorifere/radiatoare pentru sistema de incalzire la pret real in Moldova