Calorifere de Otel

Radiatoare din oțel în Republica Moldova

 

 

Caloriferele din oțel sunt aparate de încălzire care utilizează oțelul ca material de bază pentru a transfera căldura într-o cameră sau spațiu. Acestea sunt populare datorită durabilității, eficienței și a aspectului estetic.

 

 

Care sunt proprietățile caloriferelor din oțel?

 

Proprietățile caloriferelor din oțel includ rezistența la coroziune, durabilitatea și conductivitatea termică ridicată. Aceste caracteristici permit o transferare rapidă și eficientă a căldurii în interiorul camerei, iar durabilitatea oțelului face ca aceste aparate să fie o alegere ideală pentru medii cu o utilizare intensivă.

 

Unde pot fi utilizate radiatoarele din oțel?

 

Radiatoarele din oțel pot fi utilizate într-o varietate de setări, inclusiv în locuințe, birouri, școli, spitale și în industria de construcții. Acestea pot fi alimentate cu apă caldă sau cu abur, în funcție de necesități. De asemenea, aceste radiatore din otel sunt versatile, fiind disponibile intr-o varietate de forme si culori. Pot fi utilizate acest tip de calorifere din oțel pentru sistemele de încălzire cu cazane pe gaz, lemne sau cele electrice.

 

Cum se clasifică caloriferele de oțel?

 

În ceea ce privește aspectul, caloriferele din oțel sunt disponibile într-o gamă largă de modele, dimensiuni și finisaje, de la cele cu aspect clasic la cele moderne, cu designuri unice. Aceasta face ca acestea să fie o alegere populară pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească aspectul casei sau al biroului lor. În Chișinău, precum și în tot teritoriul Republicii Moldova găsești calorifere din oțel la prețuri diverse, în dependență de tipul acestora:

 

- Calorifere din oțel tip panou model 10P – au o placă radiantă;

- Calorifere din oțel tip panou model 11PK – au o placă radiantă și un rând de aripi de convecție;

- Calorifere din oțel tip panou model 20PP – au doua plăci radiante;

- Calorifere din oțel tip panou model 21PKP – au doua plăci radiante si un rând de aripi de convecție;

- Calorifere din oțel tip panou model 22PKKP – au două plăci radiante și două rânduri de aripi de convecție;

- Calorifere din oțel tip panou model 33PKKPKP – au trei plăci radiante și trei randuri de aripi de convecție.

 

Un alt factor de clasificare important este dimensiunea caloriferelor pentru sisteme de încălzire moderne sau clasice. Este important să alegeți dimensiunea corectă a caloriferului în funcție de suprafața camerei pe care o veți încălzi. Caloriferele din oțel de tip panou au înălțimi standard, începând de la 300 mm până la 900 mm, însă cele mai des întâlnite dimensiuni sunt cele de 300 mm și 600 mm. În ceea ce priveste lungimile acestora, ele încep de la 300 mm și pot ajunge până la 3000 mm.

 

Ce inseamnă puterea termică a unui calorifer din oțel?


Puterea termică a caloriferului se referă la cantitatea de căldură pe care o poate produce. În funcție de temperatura apei pe tur (care pleacă din centrală) și pe retur (care intră în centrală), caloriferele din oțel au puteri diferite. Este important să alegeți un calorifer cu o putere termică corespunzătoare dimensiunii camerei. Consultați un specialist pentru a vă asigura că ați ales puterea termică potrivită pentru nevoile dvs. Echipa Calorifere.md vă vine în ajutor în acest sens, astfel veți fi sigur că ați ales radiatorele potrivite sistemei dumneavoastră de încălzire, fie pe gaz sau lemne.

 

În concluzie, caloriferele din oțel sunt o alegere excelentă pentru sistemele de încălzire pe lemne. De asemenea, caloriferele pentru centrala pe gaz la fel pot fi din oțel, datorită proprietăților lor de durabilitate, eficiență și aspect estetic. Ele sunt potrivite pentru o gamă largă de aplicații (chiar și pentru cazane pe energie electrică) și sunt disponibile într-o varietate de modele și finisaje, astfel încât să satisfacă preferințele individuale ale clienților. Pe website-ul Conditionere.md puteți alege dintre cele mai populare branduri de calorifere din oțel: Corad, Demirdokum și Kermi. Vă așteptăm cu drag.

© Calorifere.md - Magazin de calorifere/radiatoare pentru sistema de incalzire la pret real in Moldova