Calorifere de Baie

|

Calorifere baie cu port prosop în Republica Moldova


Ce fel de calorifere putem să utilizăm în baie?

 

Radiator electric baie: este cel mai versatil model de uscator prosoape baie electric, deoarece acestea sunt ușor de instalat și nu necesită nicio legătură cu un sistem de încălzire central. În plus, un radiator baie electric poate fi controlat individual pentru a obține o temperatură confortabilă în baie.

Calorifere cu apă caldă: Acestea sunt conectate la un sistem de încălzire pe gaz, cazan pe lemne sau la o centrală electrică și utilizează apa caldă pentru a încălzi baia. Acestea sunt ideale pentru băile mai mari, unde este nevoie de mai multă căldură.

Radiatoare decorative electrice sau conectate la apă caldă: Acestea pot fi o opțiune bună pentru cei care doresc să își decoreze baia, deoarece există o varietate mare de modele și culori disponibile. Acest tip de calorifer - uscător prosop baie poat fi conectat la un sistem de încălzire central sau poate fi electric, de exemplu brandul Gorgiel sunt lideri în acest segment de calorifere. Pentru unele uscătoare de prosoape ale companiei Gorgiel, puteți achiziționa suplimentar un termostat cu un tenom pentru conectarea la o priză, dacă nu există posibilitatea conectării la încălzirea centrală.

 

Din ce materiale sunt confectionate caloriferele pentru baie?


Caloriferele de tip uscător de prosoape pentru baie pot fi fabricate dintr-o varietate de materiale, în funcție de preferințele dvs. și de stilul băii. Iată câteva exemple de materiale utilizate pentru fabricarea unui calorifer port prosop:

 

Oțel: Acesta este cel mai populat tip de radiator port prosop, deoarece este ușor de curățat. De obicei, acestea sunt acoperite cu un strat protector pentru a preveni coroziunea.

Cupru: Caloriferele din cupru sunt durabile și pot rezista la coroziune. De asemenea, acestea se încălzesc rapid și eficient, fiind ideale pentru băile mici.

Aluminiu: Acestea sunt ușoare și pot fi ușor de instalat. În plus, acestea se încălzesc rapid și sunt eficiente din punct de vedere energetic.

 

Ce modele de calorifere pentru sunt în vogă în prezent?


Iată câteva modele de calorifere pentru baie care sunt în vogă în prezent:

 

Calorifere verticale: Acestea sunt ideale pentru băile mai mici, deoarece ocupă mai puțin spațiu decât caloriferele tradiționale orizontale. Acestea pot fi amplasate pe pereți sau în colțuri pentru a economisi spațiu.

Uscător baie cu design modern: Acestea sunt disponibile într-o varietate de forme și dimensiuni și pot fi ideale pentru băile moderne și elegante. De exemplu, caloriferele plate sau cele cu suprafețe curbate pot fi opțiuni interesante.

Uscător baie inox: Acestea sunt o opțiune populară în prezent datorită aspectului lor modern și contemporan. Acestea sunt ușor de curățat și sunt durabile.

Calorifere baie negre: un uscător baie perete de culoare antracit/negru sunt o tendință de design populară în prezent, datorită aspectului lor elegant și contemporan. Acestea pot fi integrate într-o varietate de stiluri de baie și pot fi utilizate pentru a crea un contrast puternic cu pereții albi sau cu alte accesorii.

 

Este important să alegeți un model de calorifer de baie care să se potrivească cu stilul general al interiorului și să îndeplinească nevoile dvs. de încălzire și spațiu. Pentru băile cu un stil modern sau minimalist un radiator baie cromat este o soluție ideală. În Chișinău, precum și în alte orașe ale țării găsiți o mulțime de modele de calorifere baie preturi diverse. Însă, dat fiind faptul că un radiator baie este o investiție de lungă durată, trebuie să optați pentru calorifere pentru baie cu garanție, cu o calitate înaltă și o rezistență înaltă la umiditate.

 

Unde putem achiționa cele mai bune calorifere pentru baie în Chișinău?


Pe site-ul Calorifere.md găsiți un sortiment variat de calorifere electrice pentru baie

cu un raport ideal de preț – calitate. Dispunem de o gamă diversă de calorifere baie prețuri avantajoase, de calitate înalte, cele mai populare brand-uri de radiatoare bimetalice fiind: Gorgiel, Carisa, Plano, Aerfild, Milano.

© Calorifere.md - Magazin de calorifere/radiatoare pentru sistema de incalzire la pret real in Moldova